top of page

Μια αναφορά στην… ‘δεύτερη’ Liverpool

Aν θεωρήσουμε πως οι ακόλουθοι θεωρούνται 1η ομάδα, και λίγο πολύ τα δεδομένα τους είναι γνωστά, αναφέρομαι σε αυτό το άρθρο για κάποιους από τους υπόλοιπους παίκτες στην ομάδα, που ίσως κάπου κάποτε στο μέλλον να δούμε με πιο ενεργό ρόλο. Karius, Mignolet, Ward – Robertson, Moreno, Virgil, Matip, Lovren, Klavan, Gomez, Clyne, Trent – Henderson, Gini, Fabinho, Milner, Grujic, Keita, Lallana, Ox – Salah, Mane, Ings, Origi, Sturridge, Firmino και Solanke. Για αυτούς λοιπόν, έχουμε αναφερθεί όλοι οι admins σε προηγούμενες αναρτήσεις στη σελίδα μας, ως επίσης και σε άρθρα στην ιστοσελίδα.

Έτσι περιληπτικά να πούμε πως γενικά φαίνεται ότι δεν αναμένεται να συνεχίσουν στην ομάδα ένας ή ακόμα και δύο από τους τερματοφύλακες, όπως και ο Sturridge (του οποίου λήγει και το συμβόλαιο σε 1 χρόνο, μπορεί να πωληθεί τώρα περίπου £15 εκ). Ερωτηματικό για Origi και Solanke. Προσωπικά δε θα κρατούσα κανένα από τους τρεις αυτούς επιθετικούς (δανεικό θα έδινα τον Solanke). Για όλες τις περιπτώσεις προφανώς και θα ψάξουμε για αντικαταστάτη.

Ας ρίξουμε όμως μια ματιά σε μια διαφορετική ομάδα μας. Το ρόστερ στην ομάδα κάτω των 23, ή/και που ήταν σε άλλες ομάδες δανεικοί: Οι Firth (στα 22 του) και George (στα 20) μπορεί να είναι back up της όποιας δυάδας - τριάδας τερματοφυλάκων καταλήξουμε τελικά για τη 1η ομάδα. Είναι και ο ξεχασμένος Bogdan δικός μας ακόμα.

Στην άμυνα αριστερά υπάρχει ο Juanna (21 ετών), Phillips και Mastersson στο κέντρο (21 και 20) και ο Randall (22 χρόνων) δεδιά.

Ο Ejaria στο κέντρο είναι γνωστός μας πλέον (ήδη συμφώνησε να πάει δανεικός τη νέα σεζόν στην ομάδα του Gerrard στη Rangers). Έχουμε εδώ επίσης τους Alves, Chirivella και Allan στα 21 τους, και τους λίγο πιο μικρούς Tagseth και Jones στα 17 τους.

Μπροστά είναι ακόμα παίκτης της ομάδας μας ο Markovic. Έχουμε επίσης στις θέσεις των ακραίων μεσοεπιθετικών τους Ojo (στα 20 του), τον Woodburn (18), Wilson και Kent (21). Στους επιθετικούς σημειώνω τον Awoniyi (21 ετών), τον πολλά υποσχόμενο Brewster (μόλις 18), τους Gomes και Millar (19 και οι δύο τους) και τον Camacho (18).

Πιθανός δανεισμός όσο πιο πολλών γίνεται μόνο καλό θα κάνει. Ήδη αρκετοί έπαιξαν και σε άλλες ομάδες με αυτό τον τρόπο, και απέκτησαν εμπειρίες. Ejaria στη Sunderland, Awoniyi στη Mouscron, Allan στον Απόλλωνα Λεμεσού, Randall στη Hearts, και άλλοι. Μάλλον θα ήταν καλό να πάνε δανεικοί παίκτες όπως τους Mastersson, Phillips, Allan και Alves.

Αν όμως δεν θεωρούνται αρκετά καλοί, ας δούμε και το ενδεχόμενο πώλησης (έστω όσα όσα), ώστε να ανοίξουν θέσεις για άλλους, τους πιο μικρούς. Όπως για παράδειγμα η περίπτωση του Randall, του οποίου λήγει και το συμβόλαιο του χρόνου), ή του Chirivella που αρκετές σεζόν τώρα είναι εκτός ομάδας δανεικός δεξιά αριστερά. Ίδια ‘κατηγορία’ κατά τη δική μου άποψη, είναι και οι Βogdan, Firth, Markovic (συμβόλαιο άλλο ένα χρόνο – μπορεί να πωληθεί στα £7 εκ.), Awoniyi και Kent! Ήδη συμφώνησε αλλού ο κεντρικός μπακ Williams. Όσο αφορά κάποιο από τους πιο πάνω που θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στην ομάδα του Κλοπ και να τους βλέπουμε πιο συχνά, ίσως αξίζει του Wilson και του Brewster, ενώ εκπλήσσομαι που δεν έγινε ήδη με Woodburn.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page