top of page

Απολογισμός/βαθμολογίες 2017/18

Τέλος η σεζόν λοιπόν, και ζητούμε να μας ξεχωρίσετε τους 'καλούς' και τους 'κακούς' της σεζόν που μας πέρασε, με βάση του ότι η ομάδα τελικά κατάληξε στη θέση που κατάληξε, και πήγε όσο μακριά πήγε στα κύπελλα εντός και εκτός.

Έτσι πρόχειρα λοιπόν, ένα "θετικό ή ένα αρνητικό πρόσημο" αν θέλετε, για τους παίκτες μας : - στη τελική τους δύο τερματοφύλακες που είδαμε (και φέτος) δεν μπορούμε να τους βαθμολογήσουμε πάνω τη βάση. 5/10. (-). - στα μπακ, τον Clyne δεν τον είδαμε καθόλου, τον Gomez στο 6άρι τον έχω (+) αν και του δίνω λίγο credit μιας και είπαμε πολλές φορές πως είναι στο κέντρο της άμυνας καλύτερος αντί στα άκρα, ενώ είχε και τους τραυματισμούς του, από τον Τρεντ υπό τις συνθήκες μόνο ευχαριστημένοι μπορούμε να είμαστε (αν και θέλει δουλειά), 7αράκι (+), του Μορένο πριν τραυματιστεί του δίνω 7/10, και μετά που χρειάστηκε να τον ξαναδούμε 5/10, οπότε γενικά σύνολο 6αράκι και αυτός, (-), τον Ρόμπερτσον άνετα 8άρι, (+)! - κέντρο άμυνας 9άρι ο Βιργίλιος (+) εύκολα, ο Λόβρεν είχε πάλι τις πολύ άσχημες αλλά και τις πολύ καλές του στιγμές μες τη σεζόν (θυμίζω αναφερόμαστε σε όλη τη σεζόν, όχι στο 2ο μισό της, ή στην αρχή, ή σε κάποια παιχνίδια κτλ), οπότε 7/10 (+), Κλαβαν όποτε έπρεπε να μπει δεν ήταν άσχημος, αλλά ούτε κάτι σούπερ 6/10 (-), και Μάτιπ η απογοήτευση δυστυχώς, αν και είχε και αυτός απουσίες λόγο τραυματισμών, 5/10 (-)

Στο κέντρο είμαι απογοητευμένος με Gini, 6άρι θα πω (+), ικανοποιημένος από Μίλνερ, 7/10 (+), θα επιλέξω μέτρια για Χέντο αλλά επίσης στο 7/10 (+), και για να μην χαλάσω τα 7άρια στο ίδιο θα πάω και για Chamberlain να μην έχουμε θέματα (+). Τον Αδάμο μάλλον δεν μπορούμε ούτε αυτόν να τον κρίνουμε, μιας και ελάχιστα έπαιξε (αλλά είμαι και εδώ απογοητευμένος με τους συχνούς τραυματισμούς). Τον άλλον άστε τον, έφυγε, πάει, ήταν αλλού από πέρσι μάλλον... Όσο έπαιξε κοντά μας ήταν καλός ο Φίλιππος. Τι; Είχαμε κι άλλο μέσο; Όχι... βιάστηκε να φύγει και αυτός... Και όσο έμεινε στην ομάδα μας ήταν γενικά μάλλον μέτριος. Γενικά με τους κεντρώους καλή τους ώρα όπως ήρθαν τα πράματα μες τη σεζόν, με πολλές απουσίες κτλ, την έβγαλαν σχετικά οκ, αλλά σίγουρα περιμένουμε περισσότερα (εξ ου και οι 2 μεταγραφές μέχρι στιγμής είναι στο κέντρο - κάτι για το οποίο φωνάζω εδώ και χρόνια ότι υστερούμε). Επίθεση... μα τι να πεις; 10άρι στο 'μωρούι' τον Σαλάχ, 9άρι στον 'εγκληματία' τον Φιρμίνο και ένα σκαλί πιο κάτω ο Μανέ. Όλοι (+). Από το πάγκο όμως ακριβώς το ανάποδο, αφού δεν βοήθησαν καθόλου. Βάση, και στους δύο. Διπλό (-) εδώ. Πρέπει να βαθμολογήσουμε και τον προπονητή έτσι δεν είναι; Χωρίς πολλά πολλά, 8/10.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page